Szolgáltatásaink

Társaságunk elsőrendű feladatának tekinti olyan komplex számviteli szolgáltatás nyújtását, amely eredményeként ügyfeleink mindenkor megbízható képet kapnak vállalkozásuk helyzetéről, gazdálkodásuk állásáról, valamint biztosak lehetnek abban, hogy működésük az ide vonatkozó jogszabályok maximális betartása mellett folyik.

Teljes mértékben mentesítjük partnereinket a számvitellel kapcsolatos feladatok alól. Beleértve a hatóságokkal való kapcsolattartást valamint az adóhatósági ellenőrzések teljes körű bonyolítását is.

Szolgáltatásaink:

 • könyvvizsgálat
 • könyvelés
 • bérügyvitel
 • adó és számviteli tanácsadás

 

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálat nyújtotta előnyöket és biztonságot akkor is érdemes mérlegelni, ha az nem kötelező a vállalkozásnak. A rendszeres könyvvizsgálat az évközi, folyamatos konzultációkkal garanciát jelenthet a megbízható, szabályos könyvelésre.

Precíz, felelősségteljes, sajátosságokhoz igazított könyvvizsgálói munkamódszerünk komoly segítséget jelent partnereinknek az üzleti döntéseik meghozatalában és megvalósul a kettős kontroll a számvitel területén.

A könyvvizsgálatot dr. Kosztyu Katalin, 20 éves számviteli-adózási gyakorlattal rendelkező, bejegyzett könyvvizsgáló végzi.

Kamarai bejegyzési száma: 005472

www.mkvk.hu

 

Könyvelés
Könyvelési feladatainak megoldásához megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatást ajánlunk.

A feldolgozás eredményeként olyan kimutatásokat bocsátunk rendelkezésre, amelyek megkönnyítik, mind a napi munkát, mind a hosszabb távú döntések meghozatalát.

Tanácsadás formájában minden segítséget megadunk, hogy a cégműködés eredményessége javuljon.

Munkánkat teljes felelősséggel végezzük. Ennek megerősítésére – annak ellenére, hogy cégünk működése óta az adó és számviteli ellenőrzések egyetlen hibát sem állapítottak meg – vállalkozáskockázati biztosítással rendelkezünk.

 • bizonylatok feldolgozása a kettős könyvvitel szabályai szerint,
 • adó elszámolási kimutatások és bevallások elkészítése és benyújtása
 • analitikus nyilvántartások vezetése,
 • tájékoztatás az adófizetési kötelezettségekről,
 • folyamatos információ-szolgáltatás a vállalkozás pénzügyi, likviditási helyzetéről. Főkönyvi kivonatok, ügyfélfolyószámlák rendelkezésre bocsátása a havi feldolgozást követően,
 • év végi zárlati munkálatok elvégzése, éves bevallások és a mérlegbeszámoló elkészítése 13. havi könyvelés keretében,
 • teljes körű adóhatósági ügyintézés,
 • adótanácsadás

 

Bérügyvitel
Az alkalmazottak és tagok bér és társadalombiztosítási feladatainak ellátása során is pontos, minőségi munkát ajánlunk. A bérszámfejtésen túl elkészítjük és benyújtjuk a kapcsolódó adóhatósági és nyugdíjpénztári bevallásokat.

Eleget teszünk az adatszolgáltatási kötelezettségeknek. Tájékoztatjuk ügyfeleinket a fizetési kötelezettségeikről. Igény szerint tanácsot adunk.

Munkánk szabályszerűségéért teljes anyagi felelősséget vállalunk.

Elérhetőségeink

Címünk:
1025 Budapest,
Törökvész út 119/c

Telefon:
Tel: 06-1 325-81-82

Telefax:
Fax: 06-1 325-97-45

E-mail:
kosztyu@mail.datanet.hu